Premiere cinematografice in saptamana 28 iulie -3 august

Dupa ce de-a lungul primelor trei weekend-uri ale lunii programul cinematografelor a fost dominat de o serie de blockbustere, iata ca a venit vremea sa schimbam ritmul.

AMITYVILLE THE AWAKENING
Contrastul dintre numele orasului Amityville si evenimentele atroce petrecute in fiecare film al francizei i-a asigurat acesteia o longevitate poate nemeritata.

In aceasta revenire la casa in ungherele careia raul de-abia asteapta sa iasa la iveala in centrul atentiei este Belle, o tanara care se muta impreuna cu familia in aparent linistitul Amityville. Cu fratele (tot mai cunoscutul Cameron Monaghan) in coma, Belle ii dedica acestuia toata grija si atentia, dar curand prezentele malefice nu-i vor da pace. Un film care cu siguranta le va oferi pasionatilor de productii horror cateva tresariri.

LA PIAZZA GIOIA/NEBUNE DE FERICIRE
Unul dintre cele mai populare si atasante filme italiene din ultimii ani, Nebune de fericire s-a intalnit cu publicul din Romania in cadrul festivalului Transilvania, iar de azi poate fi vazut in mai multe orase din tara.

loading...
Povestea insolitei prietenii legate intre doua paciente ale unui ospiciu, Beatrice si Donatella, filmul exploreaza ce se intampla atunci cand acestea evadeaza si profita de fiecare clipa de libertate. Dar filmul lui Paolo Virzi nu se multumeste doar cu acest aspect al vietii celor doua eroine, plusand cu emotie si empatie.

TOATE ACESTE NOPTI ALBE
Un film care promite sa dezvaluie esenta tineretii, Toate aceste nopti albe, si el aratat la festivalul Transilvania in iunie, are in centrul atentiei doi tineri, Michal si Kris, si aventurile lor in goana pentru cea mai reusita petrecere pe strazile Varsoviei. „Adevarul acestui film sta in modul in care surprinde momente si sentimente. Intentia nu a fost nicio secunda sa spun povestea unor personaje anume, ci sa arat cum se simte tineretea in vremurile astea ciudate, in tara asta”, a spus regizorul Michal Marczak despre filmul sau aflat la granita dintre fictiune si documentar.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro