Premiere cinematografice in saptamana 8-14 iulie

La inceputul lunii iulie ne minunam de numarul mic al premierelor din cinematografe, doar zece in urmatoarele patru weekend-uri. Iata mai jos recomandarile noastre.

Spider-Man: Homecoming
Agreabil, antrenant si cu un Tom Holland in mare verva in rolul principal, aceasta resuscitare a unuia dintre cei mai populari supereroi de benzi desenate beneficiaza si de integrarea in universul cinematografic Marvel.

Nu il vedem pe Spidey intepat de paianjenul radioactiv, ci imediat dupa aventurile din Capitanul America: Razboiul Civil, cand invata sa-si foloseasca puterile si sa devina una dintre cele mai luminoase figuri supereroice din New York. Provocarea este Vulture (Michael Keaton), un meserias intreprinzator care, atunci cand este indepartat de primarie de la o profitabila afacere de recuperare si stocare a tehnologiilor extraterestre decide sa devina traficant de arme. Noua filmul ni s-a parut mai degraba destinat adolescentilor si nu spectatorilor maturi, dar succesul pentru toate varstele este garantat.

The House
Will Ferrell, ca si Adam Sandler sunt genul acela de actor de comedie pe care il placi sau nu. Criticii rareori ii lauda, dar publicul pare sa le aprecieze excesele de toate felurile, prin urmare, daca te-ai distrat la alte filme ale lui Ferrell ai toate sansele sa razi si la acesta.

loading...
Premisa este suficient de trasnita pentru a comenta si a se amuza pe seama invidiatei clase de mijloc americane: cand isi dau seama ca nu au banii necesari pentru facultatea fiicei lor, un cuplu de suburbie (Ferrell si Amy Poehler) decide sa isi deschida un cazinou ilegal in propria casa. Evident, o initiativa ilegala atrage dupa sine alte initiative de partea gresita a legii, prin urmare cei doi se vor trezi curand ca trebuie sa improvizeze din plin pentru a crea macar o aparenta de control asupra afacerii.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro