Acuzatii socante facute de mama Denisei Manelista la adresa iubitului cantaretei!

La mai bine de o luna de la moartea Denisei Raducu, mama cantaretei se afla intr-un razboi deschis cu iubitul artistei!

Decesul Denisei a atatat spiritele printre apropiatii manelistei! Surprinzator, in loc sa ii apropie durerea, parintii si oamenii care au fost in preajma cantaretei par a fi la cutite mai mult ca nicioadata!

Probleme fara sfarsit in familia Denisei Raducu! Mama cantaretei a ajuns sa nu se mai inteleaga deloc cu Florin, iubitul regretatei artiste, pe care il ataca ori de cate ori are ocazia! Suparata ca barbatul are o legatura puternica doar cu fostul ei sot, tatal manelistei, cu care ar fi dorit chiar sa faca parastasul de 40 de zile, femeia s-a certat cu tanarul la Stefanesti! “Totul s-a intamplat in fata oamenilor, la biserica! O dovada clara ca situatia intre ei este atat de tensionata incat, nu se mai tine cont de gura lumii”, au povestit persoane de la fata locului!
loading...
Problemele s-au accentuat in momentul in care Florin s-a mutat pentru o scurta perioada de timp in locuinta din Bucuresti a Denisei! Atunci, Geta Raducu a explodat pur si simplu si le-a spus apropiatilor ca nu este de acord cu acest lucru!

“Mama cantaretei nu vede cu ochi buni faptul ca ginerele ei i-ar fi dat baiatului cheile apartamentului din Berceni in care a locuit artista! “De ce s-a instalat barbatul asta in casa fiicei mele”, a tot spus ea prin Stefanesti, semn ca nu i-a cazut bine faptul ca Florin va sta acola pana cand va pleca la Barcelona, oras unde isi are de fapt domiciliul si afacerile”, au dezvaluit persoane din preajma familiei manelistei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro