Cutremurator! Ce se intampla acum in camera Denisei Manelista din Bucuresti!

La doua saptamani de la moartea Denisei Raducu, apartamentul din Bucuresti al cantaretei a ramas intact! Nimic nu s-a modificat, in special, in camera in care cantareata a zacut in ultimele luni.

In lunile in care a fost bolnava, Denisa Manelista a stat numai in locuinta sa din Bucuresti! Cantareata isi schimbase totul prin casa din cauza problemele pe care le avea, mai ales cele legate de deplasarea la toaleta sau pentru a se misca.

“Isi facuse un loc special pentru scaunul cu rotile in dormitor, avea si o masuta portabila langa pat, dar si cateva etajere pe care sa isi instaleze aparatura pentru perfuzii! Oglinzile le aruncase, desi atunci cand si-a aranjat casa a investit o gramada de bani in ele, la fel si partea de geam incorporata in mobila! Nu dorea sa se vada deloc in situatia in care se afla! Asa a fost pana la sfarsitul zilelor ei”, au dezvaluit persoane apropiate artistei!

Pe de alta parte insa, Denisa si-a exprimat dorinta de a nu modifica nimic la dressing-ul ei si, inainte de a muri, i-a spus mamei sale ca ar vrea ca hainele sa ramana acolo, in dulap, neatinse!

loading...
“Decizia cantaretei a fost aceea de a nu renunta la tinutele de scena si la rochitele cumparate de-a lungul timpului! Poate tocmai din acest motiv, dupa ce ea a decedat, nimeni nu a schimbat nimic in camera cantaretei! Parintii nu au dat de pomana nici macar o haina de a Denisei, asa cum cere traditia, si, de la inmormantare, nu au mai trecut pe la apartament! Au vrut sa lase totul asa cum era cand traia fiica lor! Sa se simta inca spiritul ei acolo! Sa nu isi ia adio de la ea de tot”, au conchis prietenii familiei Raducu!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro