Drama mamei Denisei nu se mai incheie! Femeia se simte tot mai rau si abia se poate deplasa

Mama Denisei Raducu trece printr-o perioada cumplita. Cu sufletul sfaramat dupa moartea copilei sale, doamna Geta are si probleme grave de sanatate.

Denisa Raducu s-a stins din viata pe 23 iulie si a fost inmormantata la Stefanesti, satul din judetul Valcea, in care artista a copilarit. Mama artistei sufera enorm, plange neincetat si nu se poate odihni, caci nu poate accepta ideea ca fiica ei s-a stins din viata la doar 27 de ani, dupa o lupta groaznica cu o boala nemiloasa.

Dupa ce ca i se innoada lacrimile in barbie de suferinta, femeia a dat si peste alte belele. Mama artistei a fost operata recent, la sold, unde i s-a fixat un os deplasat in urma unei lovituri. Medicii i-ar fi “montat” o tija, dupa cum sustin vecinii din sat. Starea ei de sanatate nu e deloc buna, se pare.
loading...
“A trecut ceva de la operatie si Geta inca mai are dureri. Se deplaseaza greu, e mereu ajutata de cineva sa se miste. Are dureri, ia calmante si trebuie sa mearga la control. O doare soldul, dar durerea e suportabila fata de cea… din suflet. Plange non-stop dupa Denisa, nu poate accepta ca fata ei s-a stins. Noroc ca au rudele grija de ea… E o femeie disperata, indurerata, si, colac peste pupaza, mai are si aceste probleme de sanatate”, sustin surse din anturajul mamei Denisei.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro