Dupa sora sa mai mare, fiica cea mica a Elenei Carstea a imbracat si ea uniforma militara.

Artista este foarte mandra de cele doua fiice ale sale, pe care le-a adoptat de cand erau micute. Dupa sora sa mai mare, fiica cea mica a Elenei Carstea a imbracat si ea uniforma militara.

Au avut sansa ca in urma cu ani buni una dintre cele mai cunoscute soliste de la noi, la acea vreme, sa le ia sub aripa sa, direct de la orfelinat. Sanda si Adriana, cele doua fiice adoptate de Elena Carstea au crescut insa frumos. In prezent, ele ii dau numai motive de satisfactie mamei lor.

Plecate in America, odata cu artista, in urma cu mai bine de zece ani, acestea incearca acum sa-si cladeasca o cariera, prin forte proprii. Sanda a absolvit deja cu brio liceul anul trecut, si a fost plecata doi ani consecutiv in Armata Americana. A rezistat cu brio instructiei destul de grele, mai ales pentru o fata, e vorba despre antrenamentele facute in Garda Nationala, dar nu a renuntat la visul ei.
loading...
Mai nou, si fiica cea mica a artistei, Adriana, a imbracat si ea uniforma militara si a fost prezenta chiar la ceremonia de acordare a unor distinctii tinerilor cu merite deosebite. Aceasta mai are putin pana-si termina liceul, dar pare sa aiba aceleasi inclinatii ca si sora sa.

Chiar daca beneficiaza si de ajutorul parintilor, Sanda si Adriana au fost obisnuite de catre acestia sa stie sa-si castige deja singure existenta. Ambele au avut joburi pasagere, care le-au adus un banut in buzunar, de cheltuiala. Fiica cea mare a Elenei a lucrat chiar si intr-o parcare, iar cea mica a fost si baby-sitter. Acest lucru nu le-a impiedicat insa sa-si termine studiile, cu brio.

Elena Carstea are o casnicie fericita cu Glenn Mutard, care i-a adoptat pe loc ambele fiice, cu care s-a purtat ca un adevarat tata. Artista nu mai canta peste Ocean, dar asta nu inseamna ca nu munceste. Ea isi castiga existenta si din vanzari imobiliare.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro