Elena Merisoreanu a izbucnit in lacrimi cand a aflat ca a murit fata lui Marius Teicu

Elena Merisoreanu a fost daramata cand a aflat ca fata lui Marius Teicu s-a stins din viata.

Marius Teicu este in doliu, dupa ce fiica lui, Patricia, in varsta de 41 de ani, s-a stins din viata. Femeia a fost diagnosticata cu leucemie in urma cu doi ani, ea a fost internata mult timp la spitalul Fundeni, iar acolo si-a gasit si sfarsitul.

Elena Merisoreanu n-a cunoscut-o pe Patricia, insa i s-a rupt sufletul cand a auzit de tragedie. Cantareata de muzica populara a izbucnit pur si simplu in plans, fiind socata de aceasta veste. Mai mult, interpreta a dezvaluit un lucru inspaimantator pe care i l-a spus o persoana chiar la inceputul acestui an.
loading...
“Doamneee, Doamneee Dumnezeule! Nu se mai poate! Mor artistii unul dupa altul! Ce se intampla, Doamne?! Mi-a zis cineva, in februarie, ca anul asta va fi anul in care vor muri multi artisti, unul dupa altul… am zis ca-i nebun. Si uite, ca nu mai stiu in acest moment cine mi-a zis. Sunt socata. Saracul Marius… cat de frumoasa era fata, si cat a umblat cu ea… peste tot, ca era bolnava… Nu mai pot… de la inceputul anului… Ileana Ciuculete, Marina Scupra, Emilia Bubulac, Florica Dima, Denisa… Dumnezeule! Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Tare urata veste mi-ati dat”, a declarat Elena Merisoreanu pentru WOWbiz.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro