Fosta sotie a lui Razvan Simion a reactionat, dupa ce copiii s-au intors din vacanta

Razvan Simion a fost casatorit mai bine de 15 ani cu Diana, femeia care i-a daruit si cei doi copii. Desi prezentatorul traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Lidia Buble, nu a uitat de copiii sai si incearca sa petreaca cat mai mult timp impreuna cu ei.

Barbatul i-a luat de Timisoara si au mers trei zile in vacanta. In tot acest timp, fosta sa sotie lucreaza de zor la casa pe care o ridica la Timisoara, acolo unde este stabilita cu cei doi copii.

Dupa ce s-au intors, Diana Simion a postat un mesaj pe pagina sa de socializare. „Ce pacat ca nu au stat mai mult in… vacanta, alea trei zile cat au lipsit nu au fost de-ajuns sa termin casa, si de miercuri ne tot certam pe culoarea fatadei. Edit. Bine macar ca am eliminat rozul din lista.”, a scris fosta sotie a prezentatorului tv.
loading...
Pentru ca fiica lui cea mare a implinit 13 ani, prezentatorul TV nu a ratat ocazia de a-i transmite un mesaj emotionant, fie el si unul postat online. Pe contul de Instagram al lui Razvan Simion a aparut o fotografie in care acesta este impreuna cu cei doi copii, alaturi de mesajul: „13 ani de cand ochii mei sclipesc altfel. La multi ani, Ianca mea cea minunata!”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro