Fostul sot face acuzatii grave la adresa Mariei Constantin

Maria Constantin s-a despartit cu scandal si de primul ei sot, Ciprian Tapota Lataretu.

Despartirea dintre Marcel Toader si Maria Constantin se lasa cu acuze de ambele parti, al fel cum s-a intamplat si in 2013, dupa ce cantereata de muzica populara a divortat de primul ei sot, Ciprian Tapota Lataretu. Daca ea a spus ca Tapota a batut-o si ca nu o lasa sa-si vada copilul, acesta a acuzat-o de furt pe Maria.

„A plecat de acasa intr-o seara in care eu si familia mea eram la un eveniment. Cand a plecat, a luat si o parte dintre costumele mamei mele, precum si o parte din galbenii familiei. Mirela isi doreste scandal, altfel nu se ajungea aici! Ar trebui sa se gandeasca la faptul ca peste ani copilului ii va fi rusine sa o priveasca in ochi pentru ca a facut ce a facut. Aparitiile acestea nu ii fac deloc cinste! Fosta mea sotie nu mai e decenta! Eu imi doresc sa se gandeasca mai mult la copilul nostru”, a dezvaluit Tapota pentru gorjdomino.ro.
loading...
„Nu e adevarat ca nu o las sa isi vada copilul. E mama lui, iar eu as fi bucuros sa vina sa il vada mai des, iar el ar fi incantat. il vede foarte, foarte rar si asta ma supara foarte tare. in luna dcembrie a venit sa il vada doar o data sau de doua ori. Nu a venit sa il vada nici atat cat ii permite legea. E foarte usor sa imi cresc copilul singur si e foarte frumos. Cand mi-a spus ca vrea sa divorteze a fost un soc pentru mine, dar i-am respectat decizia si ceea ce face acum e doar treaba ei. Nu mai poarta numele meu, nu ma mai intereseaza ca femeie, ma intereseaza doar in calitate de mama a copilului meu”, a mai spus primul sot al Mariei Constantin.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro