Maria Constantin s-a mutat intr-o casa cu chirie! Artista incepe sa-si aseze viata si are planuri de viitor!

Zvonurile care anuntau producerea unei rupturi majore in mariajul cantaretei de muzica populara Maria Constantin cu afaceristul Marcel Toader incep sa se confirme.

Vreme de doi ani, Maria Constantin si Marcel Toader au dus-o ca pe roze. Casatoriti din vara lui 2015, cei doi soti au inceput sa nu se mai inteleaga la inceputul acestui an, cand s-a luat in calcul posibilitatea unei separari.

Din pacate, sfarsitul verii a insemnat ruptura dintre cei doi, in urma cu doua saptamani, Maria Constantin parasind caminul conjugal, respectiv casa lui Marcel Toader, pentru a se muta singura.
loading...
“Sunt despartiti de doua saptamani, de cand ea plecat de acasa. Maria s-a mutat cu chirie, locuieste intr-un apartament inchiriat. Casa in care stateau impreuna este a lui, asa ca era normal ca ea sa plece. Maria stia ce o asteapta pentru ca el i-a spus ca daca il paraseste, el va spune tuturor ca ea l-a inselat. Maria e bine, cat se poate de bine in conditiile date. Munceste foarte mult si s-a inscris la Conservator. De altfel, ea este in cautarea unui angajament permanent care sa ii asigure venitul si in perioada in care nu are cantari. Pe viitor, vrea sa faca un imprumut la banca si sa isi cumpere casa ei”, ne-a declarat o persoana din preajma Mariei Constantin.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro