Mircea Radu, un tatic fericit! Iata cum s-a fotografiat alaturi de copiii sai!

Mircea Radu a postat recent o fotografie induiosatoare, in care apare alaturi de cei doi copii si sai.

Considerat mult timp unul dintre burlacii celebri ai Romaniei, Mircea Radu s-a casatorit in urma cu cativa ani si si-a intemeiat o familie frumoasa. Astazi, prezentatorul tv are un fiul, Tudor, in varsta de trei ani, dar si o fetita minunata, care s-a nascut la inceputul acestui an.

Weekendul trecut, profitand de vremea frumoasa, Mircea Radu si-a luat sotia si copiii si au plecat impreuna la Castelul Peles. Mandru nevoie mare si multumit de familia sa frumoasa, prezentatorul tv s-a fotografiat alaturi de cei doi mostenitori ai sai, respectiv fiul si fiica sa.
loading...
”Cand am aflat ca va fi fata, eram in masina, parcat in fata spitalului si imi asteptam sotia sa iasa de la doctor, de la examinarea periodica. Si eu eram nerabdator sa aflu ce va fi, fata sau baiat, iar pentru ca sotia mea intarzia – mi se parea ca sta de ore acolo-, mi-am zis : daca persoana care traverseaza prima bulevardul Dacia (din locul in care eram parcat vedeam bine o portiune din bulevard) e femeie, atunci va fi fata; daca e barbat, va fi baiat. Si a trecut o doamna cu nepotica ei de mana. Acela e momentul in care am „aflat” ca al doilea copil al meu va fi fata”, povestea Mircea Radu intr-un interviu acordat imediat dupa nasterea fetitei sale.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro