Rasturnare incredibila de situatie!

Moartea neasteptata a lui Ion Dragomir, socrul lui Mihai Mitoseru, a pus pe jar si organele de ancheta! In aceste momente, oamenii legii considera decesul ca fiind unul suspect, motiv pentru care se fac investigatii serioase la INML!

Ieri de dimineata, o veste ingrozitoare a indurerat familia lui Mihai Mitoseru! Socrul vedetei de la Kanal D a incetat din viata intr-un mod fulgerator, culmea!, tocmai dupa ce si-a depus actele de pensionare.

In varsta de 59 de ani, barbatul a murit la aeroportul Otopeni, in urma unui stop cardio respirator, chiar in zona birourilor. “Ion Dragomir era insotitor de bord la TAROM si dorea sa se pensioneze. In acest sens, a venit joi sa vorbeasca in detaliu cu oamenii din conducere. Din pacate, atunci cand a iesit de la discutii, i s-a facut rau si s-a sufocat. Din acel moment, nu a mai fost constient si nici macar interventia medicilor de la Ambulanta nu a mai avut efect! Barbatul a murit pe loc”, au povestit persoane de la fata locului!
loading...
Pe de alta parte insa, dupa deces, socrul lui Mitoseru a fost dus imediat la INML, acolo unde verdictul a fost unul halucinant pentru familie.

“Pe tatal lui Noemi l-au dus la Medicina Legala pentru ca moartea lui este considerata in acest moment suspecta! Ea s-a produs la locul de munca, iar anchetatorii sustin ca trebuie sa se faca o serie de investigatii care sa arate de ce a decedat socrul meu cu adevarat si ce s-a intamplat la aeroport! Noi, acum, nu stim ce sa mai facem, suntem toti distrusi si parca nu ne vine sa credem ca s-a intamplat o asemenea nenorocire! Stim doar ca a murit de stop respirator si va ramane cel putin 24 de ore la INML! Apoi, vom vedea cum vor decurge funerariile”, a declarat Mihai Mitoseru, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro