Semnul care a aparut in miez de noapte in cimitirul in care este ingropata Denisa Manelista!

De cand a murit Denisa Manelista se intampla o serie de lucruri ciudate la Stefanesti, astfel ca oamenii mai superstitiosi din localitate considera ca artista trimite semne catre persoanele dragi!

Denisa a incetat din viata de aproape doua saptamani, insa apropiatii cantaretei sustin ca inca ii simt prezenta tinerei!

Primele semne au avut legatura cu parintii cantaretei, in special cu tatal ei! Pe urma, incet, incet, si iubitul manelistei a inceput sa vorbeasca despre “prezenta” Denisei.
loading...
“Din ziua in care fata a fost ingropata, usa garajului in care a stat cateva ore in curtea parinteasca nu se mai inchide, iar tatal manelistei spune ca, de fiecare data, cand se duce in camera ei, simte o energie pozitiva! Mai mult, in urma cu doua seri, pe la miezul noptii, Florin, iubitul Denisei, a simtit si el prezenta tinerei. Aflat in cimitir, asa cum se intampla zilnic de la inmormantare incoace, exact deasupra locului de veci al cantaretei a aparut pe cer o stea care parea sa straluceasca mai puternic. Imediat, barbatul a luat totul ca pe un semn din partea celei pe care a divinizat-o pana in ultima clipa. De altfel, el le-a si spus celor care il insoteau in acel moment ca lucrurile acestea au un sens si Denisa, de acolo de unde este acum, parca ar vrea sa ii transmita ceva”, au povestit oamenii din Stefanesti!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro