Celebrul actor de telenovele a ascuns pana si nasterea copilei, dar noi am obtinut…primele imagini cu fetita lui Dan Bordeianu!

Dan Bordeianu a fost unul dintre cei mai ravniti burlaci din Romania, insa acum a dat uitarii trecutul si isi duce zilele in liniste, departe de ochii curiosilor. A cunoscut celebritatea dupa ce a aparut in primele telenovele romanesti, iar, dupa ce a inceput si o relatie cu Adela Popescu, iubirea publicului a atins cote istorice. In prezent, Dan este un tatic si un sot extrem de fericit, renuntand inclusiv la „barba de calugar” cu care se afisase in ultima perioada. Paparazzi l-au intalnit pe Dan Bordeianu la o sedinta de shopping, cu familia, asa ca va putem oferi primele imagini cu fetita celebrului actor.

Actorul s-a casatorit in secret in urma cu peste un an cu o tanara pe nume Teodora, alaturi de care traia o poveste de dragoste de doi ani si jumatate, iar apoi a devenit tatic, tot in mare taina . Cei doi soti si-au luat micuta si au plecat sa caute mobila pentru casa, studiind cu mare atentie fiecare obiect.

Ca un sot constiincios, Dan a fotografiat fiecare pret si a verificat materialele din care erau facute obiectele vizate, iar apoi a preluat-o pe fetita de la sotia lui, semn ca isi impart toate responsabilitatile in familie.

Catalin Maruta a fost singurul care a reusit sa-l convinga pe fostul iubit al Adelei Popescu sa-si deschida sufletul in fata camerelor de luat vederi dupa ce a devenit tatic: „Am facut nunta pe malul lacului, la Cernica, a fost ceva feeric. Nu m-am ferit, a fost o nunta de 300 de persoane, dar nu am anuntat. N-as schimba ce traiesc acum pentru nimic in lume, este fabulos. Cu siguranta nu sunt primul tatic de fata, dar cu siguranta sunt cel mai fericit. Am asistat la nastere, la toate etapele, am coborat de la sala de nasteri.

loading...
M-am certat cu anestezista, ca i-a facut la un moment dat epidurala, ma certam cu anestezista, ca voia sa ma trimita de acolo, ca o sa mi se faca rau. Ba, femeie, sunt fiu de doctor, lasa-ma in pace! Sunt fiu de medic, cum sa mi se faca rau?! Nu, nu mi-a fost frica si mai e o treaba: eu nu cred ca as fi rezistat sa mi se spuna: S-a nascut fetita la ora…, innebuneam”, povestea cu emotie Dan Bordeianu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro