Cornel Gales pleaca din tara cu sefa blonda!

Nici nu s-a intors bine din Spania, ca s-a hotarat sa plece, din nou, din Romania. Cornel Gales pleaca in Turcia, tara care ii va aduce aminte cu siguranta de Ileana Ciuculete, alaturi de care mergea des in vacante si la cumparaturi acolo. Oricum, nu pleaca singur, ci cu sefa sa, Viviana, despre care s-a zvonit ca ar fi intr-o relatie cu el.

Se pare ca deplasarea va fi de lunga durata. Cornel Gales a recunoscut ca pleaca cu sefa blonda, care e acuzata ca s-ar iubi cu el.

„Da, este adevarat ma pregatesc sa plec din tara. Voi merge intr-un info-trip, alaturi de sefa mea, doamna Viviana, Nu va pot spune cate zile vom sta, probabil cat va fi nevoie, dar vom pleca in Turcia, in Antalya. Sunt acolo cateva locatii foarte interesante, cu super all inclusive, la resorturi cotate cu media 9 si care se regasesc in clasamentele mondiale. Sunt curios sa le vad desi sunt constient ca Turcia ma va tulbura si-mi va aminti de Zanica. Noi din Turcia ne face cumparaturile. O data la 3 ani, mergeam in Instanbul ca sa reinoim garderoba. Cumparam articole vestimentare de cea mai buna calitate, pielarie, produse de incaltaminte si marochinarie, la preturi excelente”, a declara Cornel Gales, pentru wowbiz.ro
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro