Din invataturile lui Stefan Banica pentru fiul lui.

Stefan Banica junior este tatal unui baiat extrem de frumos, care se pregateste pentru una dintre cele mai interesante perioade din viata unui adolescent, si anume cea de licean. Ce sfaturi i-a dat artistul fiului sau, Radu, aflati dintr-un interviu in exclusivitate pe care starul l-a acordat pentru Libertatea.

In apropierea inceperii unui nou an scolar, Stefan Banica junior si-a amintit despre cum era scoala pe vremea sa. De asemenea, artistul a dezvaluit, in exclusivitate pentru Libertatea, ce sfaturi i-a dat fiului sau, Radu Stefan, care anul trecut a obtinut note foarte mari la Evaluarea Nationala, inainte de inceperea unui nou an scolar.

Cum te pregateai tu pentru liceu si cum difera pretentiile de acum ale elevilor?

Nu ma pregateam in vreun fel anume. Exista o anumita efervescenta pentru data de 15 septembrie, cand te revedeai cu colegii, primeai carti noi. Era misto. Acum, liceenii comunica mult mai mult decat o faceam noi atunci. Au Whatsapp, Facebook, Instagram, pot sti in fiecare secunda unde se afla fiecare. Dar cred ca problemele reale care apar in adolescenta sunt cam aceleasi, indiferent de generatii. Doar ca difera modul de abordare.

loading...
Ce sfaturi i-ai dat fiului tau cand a devenit “boboc”?

Important e cu ce ramane din ceea ce invata, si nu neaparat intotdeauna lucrul asta e reprezentat de notele pe care le ai. Si ca liceul e poate una dintre cele mai frumoase perioade din viata unui om. Sa se bucure de aceasta experienta.

Care este cea mai frumoasa amintire a ta din timpul liceului?

Sunt multe. Dar imi aduc aminte cu mandrie cand am terminat clasa a XII-a si am defilat cu clasa, de la Televiziunea Romana pana la liceul meu, “Ion Luca Caragiale”. Eram imbracati in costume confectionate special pentru sfarsitul de liceu.

Cunoscut publicului mai intai ca actor prin aparitiile sale in filme sau numeroasele piese de teatru in care a jucat, Stefan Banica jr este una dintre cele mai populare vedete din Romania.

Stefan Banica jr a luat-o pe urmele tatalui sau si a ales actoria. Pe langa aceasta, Stefan Banica jr este cantaret, dar si star de televiziune, fiind unul dintre cei patru jurati si antrenori de la show-ul „X Factor”, difuzat de Antena 1.

Stefan Banica jr a absolvit Liceul teoretic I.L. Caragiale in anul 1985 si IATC cinci ani mai tarziu, la sectia de actorie, clasa profesorului Ion Cojar. In anul 1987, l-a interpretat pe Mihai, tanarul indragostit din “Liceenii”, rol cu care a incantat generatii dupa generatii de romani.

In ceea ce priveste viata personala, artistul a trait o poveste de dragoste cu Camelia Constantinescu, cea care i-a daruit primul copil, Radu Stefan, care acum are 15 ani si incepe viata de licean. Camelia Constantinescu nu a fost casatorita oficial cu Banica, cei doi despartindu-se in anul 2005.

In ianuarie 2006, Stefan Banica jr s-a casatorit cu vedeta de televiziune Andreea Marin, care a nascut, pe 15 decembrie 2007, o fetita pe nume Ana Violeta, cel de-al doilea copil al artistului. In octombrie 2013, el a divortat de Andreea Marin.

Din anul 2013, celebrul artist are o relatie cu cantareata Lavinia Parva.

sursa: libertatea.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro