Inregistrare compromitatoare cu Maria Constantin!

Fostul sot al Mariei Constantin o ameninta pe aceasta cu o inregistrare bomba, care ar trimite-o direct in ancheta la Protectia Copilului! Ciprian Tapota sustine ca va recurge la aceasta daca Maria Constantin va incerca sa-i ia custodia copilului!

Ciprian Tapota se teme ca Maria Constantin ii va deschide un proces pentru a-i cere custodia copilului lor, pe care el il creste, declarand in nenumarate randuri ca a refuzat sa vina sa-l vada si chiar nu i-a dat un simplu telefon de ziua lui.

Ciprian Tapota a explicat intr-o emisiune TV ca detine o inregistrare cu Maria Constantin si fiul sau care, in cazul in care va fi facuta publica, o va trimite pe Maria direct in fata autoritatilor.
loading...
Primul sot al Mariei Constantin a refuzat sa dea alte detalii, dar a spus ca acest caz este cu siguranta de competenta protectiei copilului, pentru ca este dovada unui fapt deosebit de grav! ”Vrea sa-mi ia copilul, e un plan diabolic. N-o intereseaza de el, nu plateste nici pensia alimentara de nici nici 168 de lei pe luna” a spus Tapota.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro