Maria Constantin rupe tacerea. Cum ii raspunde lui Marcel Toader, care a acuzat-o ca l-a inselat.

Marcel Toader a dezvaluit ca Maria Constantin l-ar fi inselat si cu Augustin Viziru! Atat Marcel Toader, cat si Maria Constantin si Augustin Viziru au fost concurenti ai show-ului „Ferma vedetelor” de la Pro TV.

Contactat de Catalin Maruta, Augustin Viziru a declarat: „Nu am ce sa zic, ma surprinde ce spune Marcel Toader. M-am intalnit de doua, trei ori cu ea. Imi pare rau pentru ce se intampla, sufera oameni. Nu inteleg cum am ajuns in povestea asta. Nu stiu de ce Marcel Toader face aceste lucruri, ce interes are. Ar fi trebuit sa ma sune personal. Asa trebuie sa reactioneze un barbat. Daca s-a intamplat, taci din gura. Dar sa te duci la televizor… Ne face de ras pe noi, toti barbatii. Maria este o superba si o draguta”, a spus Augustin Viziru.

Marcel Toader a mai precizat ca Maria Constantin l-a inselat, de-a lungul timpului, cu mai multi barbati. Interpreta de muzica populara a decis sa rupa tacerea si sa raspunda acuzelor lui Marcel Toader. Femeia a facut o serie de dezvaluiri incredibile si a vorbit despre caracterul lui Marcel Toader.
loading...
„Imi cer mii de scuze ca am venit asa eleganta la emisiune. Dar am niste filmari, am multa treaba. Este un lucru bun pentru amandoi ca divortam, pentru ca ar fi devenit o relatie toxica. Asta cu inselatul nu… Pe 13 septembrie sper sa divortam. S-a schimbat intelegerea noastra, sotul vrea sa ajungem in instanta. Nu am mai vorbit cu el in ultima perioada. Am vorbit cu niste prieteni ai lui, care trebuiau sa ma ajute cu niste evenimente, dar nu s-au concretizat. Nu pot sa-l acuz ca nu a fost alaturi de mine. Lucrurile s-au schimbat cand am participat la Ferma Vedetelor. A fost o perioada dificila. Cu o luna inainte de emisiune, tatal meu a murit, dar nu am putut sa plang. Am fost singura atunci. M-am indragostit de un om matur, caruia i-am daruit tot, de la suflet si tot ce inseamna Maria Constantin. In ultima perioada, cu cine sunt vazuta inseamna ca am o aventura. Cand m-a intors de la Ferma Vedetelor, m-am implicat foarte mult in munca mea. Cariera am pus-o mereu pe primul loc. Am stat mai tot timpul plecata, am avut evenimente, dar nu mi-am neglijat familia. Au fost momente cand a doua zi nu aveam ce pune pe masa. In ultima perioada, eu am adus banii in casa. Eu aveam grija de casa. In ultimii doi ani, i-a mers rau lui Marcel. Am incercat sa fiu alaturi de el, nu mai facea bani. Dar nu incerc sa-i aduc acuze.

E la al saselea divort, sunt sigur ca trece printr-un moment greu. Implica oameni nevinovati, asta este cel mai dureros. Am inceput sa ma simt nefericita. Simteam ca nu mai sunt un om liber. El a incercat sa controleze absolut tot. Asta s-a intamplat imediat ce ne-am casatorit. Simteam ca sunt proprietatea lui. Mi-am dorit din suflet o casnicie fericita. Nu-mi doresc ca fiul meu sa-si vada mama la televizor plangand. Nu este nimic adevarat. Nu l-am inselat. Tatal meu a fost cel mai fericit dupa ce m-am casatorit pentru ca stia ca-l iubesc. E un moment greu, iar aceste lucruri nu trebuie spuse la televizor. Mai ales ca sunt neadevarate. Nu am recunoscut ca am avut relatii cu alti barbati. Il cunosc pe seful Garzii de Mediu, am avut o relatie de prietenie frumoasa. Nu aveam ce sa recunosc. Da cu noroi in oameni nevinovati. Ar trebuie sa ma cobor la cel mai de jos nivel pentru a discuta despre acuzele lui.

Am avut o discutie cu el pana la 8 dimineata. Am avut o relatie, dar inainte de Marcel. Nici nu mai stiu ce i-am spus. Imi doream sa se termine acea discutie interminabila. Referitor la dovezi… Am avut concert in provincie. Pe drum este praf, sunt muste, tantari… Asta nu inseamna ca am stat pe masina… E incredibil… S-au lipit mustele si tantarii de rochia mea. Este un scenariu incredibil. Aceste lucruri nu trebuie spuse la TV. Eu am venit aici doar pentru a canta. Nu cred ca Marcel m-a inselat. Sau cel putin omul pe care l-am cunoscut. Ne-am respectat la inceput, am incercat sa formam o familie. De doua ori in viata l-am vazut pe Augustin Viziru. O data la emisiune, o data la un eveniment. Nu poti sa arunci in noroi in oameni complet nevinovati. Eu, in ultima perioada, am incercat sa-mi ajut sotul. Si am cautat pe google sa gasesc un caz similar, cu un barbat care s-a insurat de sase ori. Marcel a clacat, e o situatie de criza pentru el. Am mers la notariat, am achitat taxa de divort, nu conteaza suma. Nu a fost vorba de urma de violenta in relatia noastra si sper ca nu m-a inselat. Nu mi-au disparut bani din cont. Toti banii ii aduceam acasa. Achitam facturile, faceam cheltuieli zilnice… Nu-mi este rusine ca am acceptat sa aduc doar eu bani in casa in ultimii doi ani.

De la casatorie, el nu a mai adus bani in casa. Am renovat apartamentul, care e pe numele lui. Nu pot sa spun ca se ocupa de mine profesional. Oamenii ma suna pe mine pentru evenimente. Mergea aproape peste tot cu mine. Nu am mers niciodata singura la evenimente. Tot timpul era langa mine, se asigura ca am tot ce-mi trebuie. Dar, la un moment dat, atata protectie cauzeaza. Nu aveam nimic de ascuns, el stia parola telefonului meu. Ma controla constant, ma simteam ca la inchisoare cu el. Nu ma mai simteam o femeie in adevaratul sens al cuvantului. Au disparut sentimentele. Ma regaseam in povestea celorlalte sotii ale lui. Cunosc doar una dintre fostele sale sotii, mama lui Maximilian, care mi-a vorbit frumos de el. Primeam fel si fel de mesaje de la doamne pe Facebook care imi spuneau ca au diverse conversatii cu sotul meu. Unele dintre discutii i le-am aratat. Pe unele le-a recunoscut, pe altele nu, spunea ca sunt de dinainte sa fim impreuna. Am vazut poze cu Marcel impreuna cu femei in casa noastra

Imi pare rau ca pentru un capital financiar apare la TV. Sunt foarte multe lucruri care m-au afectat pentru ca ar insemna sa vorbesc de rau omul de langa mine, care este la al saselea divort. A facut multe lucruri pe care mi-e rusine sa le spun. Sunt lucruri mult prea dureroase pentru mine, nu vreau sa mi le amintesc. A existat o poveste de dragoste pana la un anumit punct. Sunt socata de tot ce spune. Nu este adevarat ca l-am inselat. Niciodata nu l-am inselat. Daca el a facut-o? Ma abtin! Mesaje primeam tot timpul, lumea ma intreba ce caut langa un asemenea om. Nu vrea sa mai divortam la notar, vrea in instanta, nu stiu de ce. Am plecat cu trei bagaje din casa lui. Este dureros pentru ca m-am trezit acum ca locuiesc in chirie, cu acele trei bagaje. Aceste asa-zise dovezi nu ar trebui sa fie expuse la tv, ci in instanta. Toate lumea stie cum se fabrica aceste dovezi. Dupa ce am iesit de la Ferma Vedetelor am avut prima discutie sa ne separam. Nu mai eram un cuplu in adevaratul sens al cuvantului. Imi asum cele doua divorturi pe care le am. Nu este adevarat ca l-am neglijat in ultimul an. Acea rochie nu a fost bagata la spalat. Imi doresc sa-si gaseasca omul potrivit, sa-si gaseasca o femeie care sa-l inteleaga mai bine ca mine. Sper ca a invatat ceva din aceasta casnicie. Sper sa se gandeasca la fiul lui, care este destul de mare. Nu stiu ce este in sufletul acelui copil. In rest, ii doresc tot binele din lume. Sper sa divortez cat mai repede pentru ca am alte proiecte”, a spus Maria Constantin.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Micula Alexandra Aida

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro