Ozana Barabancea, detalii nestiute despre chirurgul care i-a taiat stomacul

Ozana Barabancea sustine ca decizia de a trece printr-o operatie de micsorare a stomacului nu a fost deloc una usoara, ba dimpotriva.

Ba mai mult, artista a preferat sa discute personal cu medicul chirurg, fara interventia vreunei terte persoane, tocmai pentru a fi totul cat mai intim cu putinta.

”Am stat si-am cantarit subiectul asta sase luni de zile. Medicul mi-a fost recomandat. L-am accesat pe internet, pe Facebook, nu am vrut sa mai stie nimeni. I-am zis – buna ziua, domnul doctor, sunt artist liric la Opera Nationala, as vrea sa discutam cu privire la o operatie. Mi-a spus asa: ‘Doamna, decizia este mai importanta decat incizia. Cantariti bine ce vreti sa faceti’”, a povestit Ozana Barabancea in cadrul unei emisiuni.
loading...
Artista recunoaste ca inainte de operatie avea un stil de viata dezordonat, era foarte ocupata, mereu pe fuga si manca de multe ori compulsiv. Din aceste motive singura dieta pe care a tinut-o si a dat si rezultate a esuat drastic in momentul in care a revenit la stilul de viata de dinainte.

”O singura data am urmat o dieta. Am slabit 45 de kilograme cu o dieta bazata pe proteine, foarte stricta. In momentul in care am iesit din standardul ala am inceput sa o iau la deal. Am luat enorm, peste 50 de kilograme”, a marturisit Ozana Barabancea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro