Prima reactie a soacrei Gabrielei Cristea, dupa ce si-a vazut pentru prima data nepotica

Tavi Clonda si Gabriela Cristea traiesc momente frumoase in aceasta perioada si sunt tare fericiti alaturi de fiica lor, Victoria. Mama lui Tavi, Elena, a venit miercuri la Bucuresti pentru a face cunostinta cu nepotica sa si in s-a topit in momentul cand a vazut-o.

“Cum e? Minunata! Am o nepotica minunata! Deosebita! Azi a fost cu o incarcatura emotionala… Am plans, pentru ca eu oricum sunt o plangacioasa. (…). Cand am ajuns dormea. Ce faci puiul bunicii? Printesa mica! S-a uitat in directia mea. Asa m-a impresionat… nu poti sa nu plangi in asemenea momente. (…) Am luat-o in brate si am vorbit: Scumpa lu’ bunica, ce faci scumpa?». Stiti cum mi-a zambit? Numai intr-un zambet a tinut-o . (…)”, a declarat Elena Clonda.

Femeia a venit tocmai de la Brasov, pentru a-si cunoaste nepotica. Mama lui Tavi Clonda nu a venit pana acum pentru ca a asteptat ca Gabriela Cristea sa fie externata. Tavi a fost cel care a chemat-o la Bucuresti, iar ea abia astepta sa o cunoasca pe micuta Victoria.
loading...
„Am stiut absolut tot ce se intampla. Tavi a vrut sa fie prezent, sa auda primul sunet al fetitei, bineinteles ca ni l-a transmis si noua prin filme, mai tarziu. Va fi un tata minunat, este un tata fericit. Asa cum si Gabriela este o mama minunata. A fost alaturi de sotia lui si de fetita si asta este foarte important. Mi-a transmis momentul in care i-a fost data fetita Gabrielei pentru prima data si comunicarea pe care a avut-o cu fetita a sus totul despre ce mama va fi. Va fi o mama minunata, asa cum este si in viata de zi cu zi, o persoana deosebita. E o nora cum rar intalnesti. Este nora perfecta, nu stiu daca eu sunt soacra perfecta, dar incerc. Trebuie sa incercam sa fim alaturi de copii atunci cand ne solicita si cand au nevoie de noi”, a mai povestit soacra Gabrielei Cristea.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro