Primele imagini cu Bianca Dragusanu in postura de prezentatoare

„Multumesc, multumesc! Bine v-am gasit! Am atat de mari emotii! Multumesc din suflet! Va multumesc pentru primirea facuta.

Tremur ca un catel la vaccin, dar sper sa nu se vada. Sper sa ma descurc bine astazi! Eu nu cred in oamenii care aleg sa fie singuri. Cred cu toata fiinta mea ca viata e facuta sa fie impartita cu persoana iubita.

Da, da, da! Nu cu oricine, atentie, ci cu persoana care te face sa te simti speciala, unica si irepetabila pe lumea asta! Adevarat?! Totodata sustin despartirea cand esti nefericit in relatie, sustin divortul atunci cand sa iti refaci viata e calea esentiala catre iubire. Niciodata nu este prea tarziu sa o iei de la capat, sa iti recreezi viata asa cum iti dicteaza inimioara!”, a spus Bianca in prima ei emisiune in postura de prezentatoare a show-ului matrimonial de la Kanal D, „Te vreau langa mine”.
loading...
Bianca Dragusanu a fost intampinata cu flori multe, de la colegi si concurenti, si cu un borcan de dulceata de cirese amare, primit de la doamna Gina.

„Mari emotii, multumesc pentru primire si sustinere! Incepand de astazi ne vom vedea zilnic! Sunt coplesita, nu am cuvinte sa va multumesc. Sunteti niste oameni minunati si stiu ca aveti emotii pentru mine”, a completat ea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro