Razboi in toata regula dupa moartea Denisei Manelista!

Familia Denisei Manelista a hotarat sa pastreze amintirea frumoasei soliste vie si in spatiul virtual. Rudele tinerei care s-a stins in urma cu o luna posteaza pe contul de facebook al cantaretei poze si video-uri care o infatiseaza vesela, cu zambetul pe buze, exact cum si-o amintesc fanii ei.

Initiativa familiei a fost apreciata de toti admiratorii Denisei la inceput. Acestia au postat mesaje emotionante despre cantareata la primele imagini urcate de cei care-i administreaza pagina artistei.

Unii au spus ca au visat-o, altii ca vedeta canta acum printre ingeri… Au mai fost si fani care i-au scris poezii sau au urcat fotografiile lor cu frumoasa solista.

De cateva zile insa, pe pagina interpretei de muzica de petrecere a inceput un adevarat razboi intre admiratorii care isi doresc din ce in ce mai multe imagini cu Denisa si persoanele care spun ca aceasta nu este lasata sa se odihneasca in pace si ca familia profita de ea si dupa moarte.
loading...
„Nu mai distribuiti poze cu Denisa. Este bine acolo unde este. Toti ajungem asa. A fost o artista apreciata si frumoasa, dar lasati-o sa se odihneasca in pace si liniste, fratilor…La urma toti ne ducem, asa ca bucurati-va de viata cat mai puteti. Dumnezeu sa o odihneasca in pace”, a fost comentariul unui barbat.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro