Gabriela Cristea, o mamica tare sic!

Peste trei zile va fi sarbatoare in familia Gabrielei Cristea si a sotului ei. Mica lor printesa va implini o luna de cand a venit pe lume si, cu siguranta, ziua de 23 octombrie nu va trece neobservata. Pana atunci, prezentatoarea Tv si sotul ei bifeaza iesire dupa iesire in parc impreuna cu fetita lor. Astazi, vedeta i-a surprins pe multi cu felul in care s-a imbracat, dar si cum si-a prins parul.

De obicei, pe Gabriela Cristea ati vazut-o mereu in rochii… elegante, sport sau vaporoase. Ei bine, azi, sotia lui Tavi Clonda s-a imbracat cu o pereche de jeansi si un pulover roz, iar parul si l-a prins intr-o coada impletita. Look-ul si tinuta i-a surprins pe multi.

„Toti 3 nascuti toamna… #minuneanaturii #happyfamily #bellavictoriamargot #nascutitoamna” e mesajul scris de Gabriela Cristea.

„Sunteti superbi… felicitari, sa ramaneti tot timpul asa de frumosi la suflet”, „O, ce dragut!”, „La mine, sotul si fetita sunt Fecioare, iar eu, Scorpion. Nu prea sunt cu zodiile, dar stiu ca e o combinatie buna” sunt trei dintre mesajele postate de fanii in dreptul imaginii facuta publica de prezentatoarea TV.
loading...
„Nascuti toamna…#bellavictoriamargot #TaviClonda #victorienii”, a scris Tavi Clonda in dreptul pozei de mai jos.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro