Ilinca Vandici, superba in rochia creata de colegul ei de la ”Bravo, ai stil!”

Ilinca Vandici s-a tinut de cuvant si nu a aparut intr-o rochie cu voal la botezul micutului Zian. Prezentatoarea show-ului ”Bravo, ai stil!” a ales o creatie a lui Razvan Ciobanu, colegul ei de emisiune, roz prafuit, cu trena.

Ilinca Vandici a facut nunta si botezul in aceeasi zi, duminica, 15 octombrie. Cum nu si-a dorit sa fie o mireasa tipica, in rochie alba si cu voal pe cap, prezentatoarea emisiunii ”Bravo, ai stil!” l-a rugat pe colegul ei, Razvan Ciobanu, sa-i faca o rochie speciala pentru cele doua ceremonii din biserica.

Rezultatul a fost cu adevarat coplesitor, cu atat mai mult cu cat Ilinca a tinut totul secret pana in ultimul moment. Duminica, vedeta a aratat perfect, in rochia roz prafuit, din voal cu paiete, cu trena si maneci lungi, bufante. Singurele detalii care au tradat totusi statutul de mireasa al Ilincai au fost buchetul din flori albe si coronita de printesa.

Ceremonia de botez a fost urmata, la aceeasi biserica, de cununia religioasa a Ilincai cu Andrei Neacsu. Dupa botez, nasa lui Zian a iesit afara cu bebelusul de doua luni si jumatate adormit in bratele ei.

loading...
Botezul si cununia religioasa au avut loc la biserica Sfantul Nicoale, din Tunari. Nasi de botez si de cununie au fost doi prieteni buni de-ai mirelui, Andrei Neacsu, alias Spelbu’, iar la petrecere sunt asteptate peste 500 de persoane.

Atmosfera va fi animata de cei mai tari artisti. Adrian Minune, Lidia Buble, Matteo sau Taraful Cleante sunt pe lista. Mireasa va purta trei tinute, doua realizate de Andra Turcanu, si una de colegul de emisiune al Ilincai, Razvan Ciobanu.

sursa: click.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro