Le recunosti? Imagini horror! Cum s-au costumat vedetele de Halloween

Vedetele s-au intrecut in costume care mai de care mai spectaculoase pentru Halloween. VIP-urile din Romania s-au deghizat in personaje infricosatoare care-ti dau fiori pe sina spinarii.

Si vedetele noastre au preluat moda de peste Ocean si s-au costumat de Halloween. Pe 31 octombrie, ele si-au etalat costumatiile pe retelele de socializare si si-au „speriat” fanii. De pilda, pe Andreea Esca n-a recunoscut-o nimeni in costumul de vrajitoare, iar Tuncay Ozturk s-a dechizat intr-un demon. „Iadul este gol, toti diavolii sunt aici”, a scris fostul sot al Andreei Marin, pe Facebook.

Si Liviu Guta si-a speriat fanii cu o imagine in care pare ca a suferit un accident grav sau ca a fost batut cu bestialitate. Manelistul a folosit un program de editare foto pentru a-si pacali fanii, care i-au cazut in plasa. Alte vedete au incercat personaje mai putin infricosatoare. De exemplu, Sore, care s-a costumat drept Cleopatra, la o petrecere de Halloween.
loading...
Anul acesta, si Antonia si-a dorit sa fie Cleopatra, o varianta extrem de sexy, cu decolteul la vedere. Dorian Popa si-a pus lentile albastre, care l-au facut sa para un personaj din filmele cu vampiri. In schimb, Raluca Badulescu a optat pentru o peruca roz si o rochie mulata din latex, fara a se indeparta de la stilul vestimentar personal.


sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro