Nicoleta Guta, acuzata de furt!

Nicoleta Guta s-a lansat intr-o afacere cu imbracaminte, in urma cu cativa ani.

Nicoleta Guta si-a facut repede un nume in lumea manelelor, dupa ce a fost promovata de tatal ei, Nicolae Guta, care a luat-o cu el la multe emisuni, pe vremea cand era necunoscuta. La un moment dat, Nicoleta s-a gandit sa se lanseze si intr-o afacere cu imbracaminte pentru femei, pretinzand ca ea este cea care creeaza rochiile pe care le vinde in magazinul ei din Petrosani.

Ea a aparut cu rochiile in mai multe emisiuni, dar a fost acuzata ca modelele sale seamana foarte mult cu cele create de celebrii designeri Versace si Armani. „Am mai furat asa, cate ceva. Acea rochie despre care s-a spus ca este copiata a fost recreata de noi, in ateliere, pentru ca am vrut sa aratam ca la noi se lucreaza bine. Nu prea am multe cliente, dar ma descurc. Creativitatea mea se vede in celelalte rochii pe care le-am facut si pe care le voi mai face”, a declarat Nicoleta Guta.
loading...
”Nu stiam ca rochia seamana cu una relizata de o casa celebra de moda. Si pana la urma ce daca e o mica furaciune, de ce sa nu poarte si fetele noastre ceva frumos?”, a marturisit manelista, care si-a laudat marfa: „Eu fac rochii pentru toate masurile. Preturile sunt negociabile pentru toate rochiile. Pentru prima rochie, sa zicem ca as cere 10 milioane. Numai trandafirul de pe rochie costa 3 milioane. Corsetul este din zahar”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro