„Pisi” din „Inima de tigan” a devenit mamica!

Dana Hauer, frumoasa blonda care a dat viata personajului “Pisi” in telenovela-fenomen “Inima de tigan” nu mai apare des in fata camerelor de filmat, dar este si astazi o femeie superba. De curand, vedeta a devenit mama si este in al noualea cer.

Frumoasa „Pisi”, personajul care ii furase inima milionarului „Gigi Dumbrava” in serialul fenomen „Inima de tigan” nu a fost uitata nici la zece ani dupa incheierea filmarilor. Multi romani vor sa stie ce mai face si daca intentioneaza sa se intoarca pe micile ecrane.

Ei bine, Dana Hauer, actrita care i-a dat viata junei senzuale si pline de viclenie, trece astazi prin cea mai interesanta si fericita perioada a vietii ei. Protagonista noastra a devenit mamica unui baietel sanatos care este centrul universului ei.
loading...
Micutul in varsta de cinci luni seamana foarte bine cu ea, iar asta au remarcat si fanii de pe facebook ai vedetei. Ambitioasa, Dana a dat foarte repede jos kilogramele in plus si acum se poate lauda cu trupul de manechin care a consacrat-o. Din pacate pentru admiratorii care intreaba daca o vor mai vedea pe frumoasa blonda in seriale sau la emisiuni, proaspata mamica pare hotarata sa se dedice vietii de familie.Jumatatea ei si copilul sunt totul pentru ea, camerele de luat vederi nemaifiind o prioritate in viitorul ei.

„Sunt fericita si implinita. Am un copil minunat si un barbat care ma iubeste si ma respecta”, spune Dana cand este intrebata care este starea ei de spirit.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro