VIORICA de la CLEJANI a spus totul in direct! Iata cum a reusit sa slabeasca spectaculos

Viorica de la Clejani, considerata una dintre cele mai apreciate artiste de petrecere e la noi, a reusit sa dea jos kilogramele care ii dadeau batai de cap, iar recent a mers intr-o emisiune TV, acolo unde a dat toate detaliile despre cum a reusit sa slabeasca in mod spectaculos.

Alaturi de Ionita de la Clejani, Viorica a povestit in direct, in cadrul emisiunii TV prezentata de catre Adriana Bahmuteanu si Cristi Brancu cum a slabit.

„Spune-ne ce ai facut! Esti pe jumate fata de cum erai tu“, a constatat Adriana Bahmuteanu. „N-am facut nimic sa slabesc. Am un corset pe care il port. Am inceput o dieta cu o bucata de sfecla, telina si morcov. Pot sa mananc doar asta. Ionita nu ma lasa sa fac operatie de stomac, nici sa imi pun silicoane, nimic. Nu ma lasa. Pentru orice ii cer bani sotului meu“, a povestit Viorica de la Clejani.
loading...
„Sa te tina Dumnezeu sa rezisti. Si ea si Marga. Viorica e o femeie implinita, ai ceva de spus din toate punctele de vedere, daca te mai vaiti la televizor vreodata, jur ca nu mai vin cu tine. Noi ne iubim numai la televizor“, a fost completarea lui Ionita de la Clejani.
Viorica de la Clejani a reusit sa intre la inimile publicului, fiind apreciata atat pentru calitatile sale vocale, cat si pentru veselia ei, care o transmite si celor din jur. Vedeta are o legatura stransa cu fanii ei si le impartaseste multe momente din viata ei. Desi in luna august implinesc 26 de ani de casnicie, Viorica si Ionita de la Clejani isi pastreaza simtul umorului si par sa se inteleaga la fel de bine ca la inceput.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro