Adevaratul motiv pentru care Rocsana Marcu a renuntat la televiziune!

Rocsana Marcu a anuntat, in urma cu mai bine de trei luni de zile, ca renunta la televiziune, insa acum s-a aflat adevaratul motiv al plecarii ei. Mai exact, se pare ca ea a fost concediata.

La mai bine de trei luni de cand a facut public un mesaj prin care si-a anuntat fanii ca renunta la televiziune, s-a aflat ca Rocsana Marcu ar fi fost, de fapt, concediata. Mai mult de atat, suparata foc pe faptul ca i-a fost intrerupt abuziv contractul, ea a decis sa dea in judecata postul de televiziune.

“Dragii mei, asa cum stiti, am impartit cu voi gandurile si multe dintre trairile pe care le-am avut de-a lungul anilor. Deorece imi respect publicul si prietenii formati de-a lungul a 20 de ani de cariera in televiziune, vreau sa fiti chiar voi primii care afla faptul ca am decis ca este momentul unei schimbari pe plan profesional. Colaborarea mea s-a incheiat, dat fiind faptul ca planurile noastre de viitor nu mai coincid, momentan. Am o satisfactie enorma, datorita faptului ca am pus bazele dezvoltarii si cresterii semnificative in ceea ce priveste audienta acestui post, alaturi de o echipa minunata. A fost o colaborare frumoasa, pe parcursul celor trei ani si jumatate si vreau sa le multumesc celor din conducere, dar si echipei cu care am petrecut zi si noapte la munca. Este momentul pentru pentru noi inceputuri. iar viitorul suna bine!”, a postat Rocsana Marcu, in august, pe contul personal de socializare.
loading...
De cealalta parte, insa, se pare ca ea ar fi fost concediata in urma discutiilor in contradictoriu cu colegii de platou.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro