Adevarul pe care Catalin Botezatu nu l-a spus niciodata despre despartirea de Bianca!

Catalin Botezatu a povestit, cu sinceritate, despre cat de mult a crezut in potentialul Biancai Dragusanu inca de la inceputul relatiei cu ea, dar nu s-a sfiit sa spuna si motivul pentru care povestea lor de dragoste s-a terminat!

Rep: Catalin, ce parere ai despre evolutia profesionala a fostei tale iubite, Bianca Dragusanu? Te surprinde faptul ca a ajuns sa devina o vedeta de televiziune in adevaratul sens al cuvantului?

Catalin Botezatu: Nu, nici vorba! Vreau sa va reamintesc ca, pe vremuri, eu am fost singurul care i-a dat Biancai o sansa si a spus ca va ajunge departe! Lumea nu m-a crezut, a spus ca nu va fi in stare sa faca nimic! Ei bine, Bianca a reusit sa realizeze multe si sunt sigur ca in toate astea exista si aportul cu semnatura lui Catalin Botezatu! S-a dovedit ca am avut dreptate in privinta sa, acum, activeaza si in moda, si in televiziune, iar viata de familie este una exemplara!

Rep! Ai fi crezut totusi ca Bianca Dragusanu o sa aiba propria emisiune, “Te vreau langa mine”, si, zilnic, o sa inregistreze audiente bune la televizor?

loading...
C.B.: Important este sa crezi intr-un om, sa il respecti! Daca nu ii acorzi o sansa, degeaba incerci sa il promovezi, sa il faci sa infloreasca! Bianca, din primul moment, a fost o persoana care m-a marcat, care te marcheaza in general, o persoana in care, daca vezi mai departe, iti dai seama ca are potential!

Rep: Ce avut ea si nu a avut alte femei din viata ta pentru a ajunge celebra?

C.B.: In primul rand, avea acel interior care nu se vede! Oamenii vedeau la ea doar ambalajul, care este perisabil! Lumea observa doar exteriorul, considerat de unii vulgar, ceea ce era o rautate! Ei nu au vazut interiorul Biancai, nu au vazut cat de sensibila este… nici acum lumea nu vede aceasta latura, cat de umana este, cat de buna! Am spus si ati vazut ca am avut dreptate, Bianca este si o mama impecabila! Am zis in 2010, Bianca va face afaceri, si asa este…Bianca o sa demonstreze ca nu este doar o blonda frumoasa sau doar “Blonda lui Bote”, asa cum se zicea la inceput, ci va fi o persoana publica, pe picioarele ei si asa e… Ma bucur mult ca a reusit!

Rep: Acum, cand a ajuns exact asa cum i-ai prezis tu, nu-ti pare rau ca nu mai esti barbatul de la bratul Biancai?

C.B.: Nu, au fost multe femei la bratul meu pe care le-am lansat! Nu-mi pare rau, stii cum e… in momentul in care vezi ca o persoana are nevoie de libertate, ii dai drumul sa zboare mai departe, e ca o pasare care, daca tii la ea si o iubesti cu adevarat, o lasi sa se duca unde vrea ea ! Nu o pastrezi intr-o colivie de aur in care sa te bucuri doar tu privind-o si sa ii asculti doar tu trilurile! Nu, Bianca era o astfel de femeie, una libera si asa va fi intotdeauna! Nu poate fi incorsetata de nimeni ca sa se poata dezvolte! Repet, cel mai mare sentiment de dragoste pe care il dai dovada pentru o persoana pe care o iubesti este sa ii dai libertate si chiar sa ii dai voie sa plece de langa tine, daca asta o face mai fericita!

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro