Alexandru Arsinel, interviu emotionant in fata teatrului!

Alexandru Arsinel a trait momente extrem de grele in ultimele zile. Dupa ce joia trecuta a primit vestea mortii Stelei Popescu, iar duminica aceasta a fost ingropata, luni dimineata o alta mare actrita, Cristina Stamate, murea. Ambele fusesera colege si prietene cu Arsinel.

Alexandru Arsinel a spus ca, din pacate, Crsitina Stamate era singura, cu putine rude, asa ca de inmormantarea ei se ocupa cei din teatru.Astazi, la scurt timp dupa ce sicriul a fost adus la Constantin Tanase, Arsinel a plecat pentru a rezolva alte probleme legate de ceremonia de inhumare care va avea loc maine la Bellu.

Inainte de a pleca, in masina, a dat o scurta declaratie presei, in care si-a exprimat neputinta in fata disparitiei celor doua mari doamne.

„Sper sa fie ultima declaratie pe care o dau despre nenorocirile care s-au abatut asupra teatrului nostru, si ma refer la disparitia celor doua mari actrite, Stela Popescu si Cristina Stamate. Sper sa ne oprim! Sa va primim la premierele noastre, ca prin intermediul vostru sa transmiteti oamenilor, romanilor, zambete si umor”, a spus Arsinel, cu vocea sfarsita.

loading...
Apoi a vorbit despre actrita ce ne-a parasit luni dimineata, „Cristina ia cu ea aplauzele a mii de oameni. Nu este vina ei ca era singura. Asa e viata! Au venit cateva rude. Sunt aici, inauntru, in teatru. Are un frate bolnav, nepoata a reusit sa vina aici. Un alt frate a murit in Israel, acolo are o nepoata”, a mai spus Arsinel.

Insa intrebarea care l-a lasat fara glas a fost cea referitoare la Stela Popescu, daca e ceva ce nu a apucat sa-i spuna: „Daca ma primeste sa stau langa ea in avion!”

Putina lume stie ca zilele urmatoare, in Spania, trupa Teatrului Constantin Tanase are spectacol, acolo unde vor pleca multi dintre actori, maine, imediat dupa inmormantarea Cristinei Stamate. „Ne vom ridica intr-un final. Le vom spune cat de mult le iubim si de la distanta de mii de kilometri”, a incheiat Alexandru Arsinel.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro