Ce s-a intamplat cu Stela Popescu dupa ce a coborat de pe scena evenimentului?

Stela Popescu a aparut in fata publicului cu putin timp inainte sa isi dea ultima suflare, in cadrul unui eveniment la care a fost si premiata.

Aparitia actritei a starnit controverse, mai ales ca discursul actritei era unul incoerent si oferea indicii cu privire la starea de sanatate precara a regretatei actrite.

Potrivit martorilor, Stela Popescu s-a comportat perfect normal in cadrul evenimentului, exceptand momentul confuz de pe scena.

Mai mult, organizatorii s-ar fi interesat daca actrita a ajuns in siguranta acasa si, conform unor invitati prezenti la eveniment, acestia ar fi anuntat si familia actritei cu privire la starea ei de confuzie.

loading...
„Stiu ca s-a asezat mai intai langa Andreea Marin si Monica Anghel, au vorbit, totul a fost in regula, iar apoi a fost chemata pe scena. Cand a coborat de pe scena nu mai stiu ce s-a intamplat exact, dar stiu ca a facut poze cu invitatii, a dat declaratii, a mai stat putin si a vrut sa plece acasa.
Stiu ca oganizatorii au sunat sa se asigure ca a ajuns in regula. Nu au sunat-o pe ea, au intrebat printr-o coleaga de-a dumneaei, o actrita. Stiu ca si familia a fost sunata”, a declarat prezentatoarea evenimentului in cauza, la un post de televiziune.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro