Detaliul care i-a uimit pe toti cei ce si-au luat ADIO de la Stela Popescu!

Sicriul cu trupul Stelei Popescu se afla acum la Teatrul de Revista „Constantin Tanase”, acolo unde admiratorii sai isi pot lua ramas bun de la marea doamna a scenei de revista romanesti.

De cand sicriul a fost scos din masina mortuara, toata lumea a ramas uimita de cat de frumoasa este Stela Popescu chiar si cand isi doarme somnul de veci. Eleganta si cocheta asa cum a fost tot timpul, stralucind ca un veritabil star de cinema. Pentru ca daca cuiva i se potriveste fara tagada statutul de „vedeta” in Romania, aceasta este Stela Popescu.

Din sicriul rece, mult prea rege pentru un suflet atat de cald, care a usurat trupul inert cu 21 de grame, se putea admira chipul frumoasei adormite Stela Popescu. Coafata, aranjata, fardata, rujata si, chiar, cu gene false, marea doamna a scenei de revista romanesti isi ia ADIO de la noi cu eleganta, asa cum a facut-o intotdeauna.

„E tare fumoasa. E atat de frumoasa de zici ca doarme. Zici ca e pregatita sa urce pe scena intr-un alt spectacol. Este machiata perfect si cu bijuterii cochete, asa cum purta mereu”, ne-a spus una dintre admiratoarele marii actrite, care a reusit sa intre printre primii in sala de la teatru unde Stela Popescu este depusa.
loading...
Reprezentantii teatrului au impus reguli stricte pentru cei care vor sa intre in teatru, sa aprinda o lumanre, sa duca o floare la sicriu. Se intra doar cateva persoane, care nu stau mai mult de cinci minute, nu e permisa fotografierea sau filmarea inauntru.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro