Dorinta neimplinita a Stelei Popescu!

Stela Popescu si-a dorit sa fie inmormantata langa sotul ei, textierul Mihai Puiu Maximilian, care a murit in urma cu 19 ani. Acesta are locul de veci in cimitirul din Cernica, acesta fiind locul unde se afla si alte persoane dragi ale marii actrite.

Stela Popescu a murit insa inainte de a-si indeplini o dorinta legata de locul de veci de la Cernica. Isi dorea sa faca un cavou mare la cimitir, acolo unde sunt ingropati toti cei dragi ei. “Am casa la mare, am la Buftea, acum vreau sa-mi trag una mare la Cernica, la Puiu . Un cavou, sa ne intalnim toti acolo”, spunea Stela Popescu, in primavara, intr-un interviu.

Nu a apucat sa construiasca la locul de veci din cimitirul Cernica cavoul pe care si-l dorea. Va fi insa dusa acolo, langa regretatul sau sot. Familia, pentru a respecta dorinta actritei, a refuzat locul de veci ferit de Muncipalitate la Cimitirul Bellu, pe Aleea Actorilor.
loading...
Stela Popescu a incetat din viata cu doar o luna inainte sa implineasca 82 de ani. Artista a fost gasita moarta in locuinta sa din centrul Capitalei. Sicriul cu trupul Stelei Popescu a fost adus vineri la pranz la Teatrul de Revista ”Constantin Tanase”, de unde astazi va fi transportat la Cimitirul Cernica unde duminica va avea loc inmormantarea.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro