Fiica Biancai Dragusanu e bolnava.

Bianca Dragusanu trece prin momente pe care nicio tanara mama nu vrea sa le traieasca alaturi de copilul ei. Vedeta a povestit ca fiica sa cu Victor Slav e cam bolnavioara. In cadrul unui interviu acordat azi, prezentatoarea TV a vorbit si despre dezavantajele faptului ca e persoana publica.

La scurt timp dupa ce a intrat in platoul emisiunii pe care o prezinta, Bianca Dragusanu a vorbit de cat de schimbata e viata ei din prezent in comparatie cu cea de acum cativa ani. Si ca daca pe vremea cand nu era cunoscuta isi permitea sa iasa nemachiata sau necoafata, azi, nu mai poate face asta.

La un moment dat a spus ca e fericita de tot ce i se intampla, chiar daca nu e usor sa fii mama, mai ales cand copilul e bolnav. Tototdata, vedeta a spus ca prioritatea ei de azi e ca Sofia sa nu mai aiba secretii nazale. Asta dupa ce micuta a racit.
loading...
„Iar am dormit patru ore. Evident, nu e prima data cand dorm atat de putin. (…). Daca acum cativa ani ieseam foarte mult, acum sunt nedormita din alte motive. Ce sa faci, prioritatile se schimba! (…). Si, daca inainte imi doream sa fiu cat mai cunoscuta, sa fiu cat mai aproape de perfectiune, acum, am zile in care in doresc sa ies la mall nemachiata, fara ca cineva sa imi faca o poza si sa comenteze lumea. Dupa care sa vad: Da click aici si vezi cum e Dragusanca nemachiata. Sau as vrea sa ma pot plimba ci fiica-mea prin parc cu un mot in varful capului, cum fac unele mamici. Viata mea de acum nu are nicio legatura cu tot ce poriectam eu acum cativa ani. Nu ma plang de chin, vreau doar sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am si tot ce sunt. (…). De exemplu, singura mea prioritate azi, acum, e ca fiica mea sa nu mai aiba muci. Da, mucisori.”, a spus Bianca Dragusanu in cadrul emisiunii „Te vreau langa mine”.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro