Fiica Ralucai Moianu este superba.

Raluca Moianu a fost una dintre cele mai indragite prezentatoare, dar a ales sa paraseasca lumina reflectoarelor in ciuda succesului de care se bucura. In ultimul interviu acordat unei reviste glossy, protagonista noastra povestea ca isi doreste foarte mult un copil. Astazi, are o fetita de 12 ani, foarte frumoasa si ascultatoare.

Raluca Moianu era, in urma cu 15 ani, una dintre cele mai populare prezente de pe micile ecrane. Capitalul ei de imagine se putea compara cu al Andreei Marin sau cu cel al Mihaelei Radulescu si parea ca nimic nu poate sta in calea succesului vedetei.

Pana la urma insa, aceasta a ales o viata departe de camerele de luat vederi. Are si acum o viata profesionala incarcata, este un nume cu greutate in lumea radioului, dar ochii ii sclipesc de mandrie cand vorbeste despre fiica ei in varsta de 12 ani.
loading...
In pragul adolescentei, Mara este de o frumusete rara si, in plus, are si rezultate excelente la scoala. Pustoaica a insotit-o pe celebra ei mama la un eveniment monden si a parut ca se simte foarte bine in fata camerelor de luat vederi.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro