Minodora, marturisiri dupa ce a slabit 20 de kilograme in urma operatiei de micsorare a stomacului

Minodora s-a temut pentru viata ei atunci cand medicii au avertizat-o ca poate sa faca diabet, asa ca a luat o decizie drastica si si-a facut operatie de micsorare a stomacului. A slabit 20 de kilograme si nu are de gand sa se opreasca aici, dupa cum a marturisit artista.

”Eu tot timpul am aratat bine, dar cel mai important este interiorul. Se intampla de multe ori sa am fata „picata” , dar asta se intampla doar atunci cand sunt obosita. Am o fata foarte expresiva. Eram predispusa foarte mult la diabet.

La noi in familie toti au diabet. Daca faci aceasta operatie , scapi de diabet. Trebuia sa slabesc mai mult, insa eu am slabit 20 de kilograme. Mananc foarte putin, dar des. Aceasta operatie m-a ajutat cu adevarat sa scap de boala”, a spus Minodora in cadrul unei emisiuni.
loading...
De asemenea, ea a dezvaluit si ce mai face fiul ei: ”Baietelul meu canta si el, este „pianist” ca tati si „mot” ca mami, este in centrul atentiei mereu. Dupa acel incident este acelasi copil. El inca se joaca cu eroi, e copilaros si nu realizeaza inca. Nu vreau sa fie nimic exagerat”, a spus Minodora in emisiune.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro