Oana Roman, declaratii neasteptate despre familia lui Pepe

Oana Roman a fost prezenta in platoul unei emisiuni TV si a facut marturisiri neasteptate. Vedeta a vorbit despre relatia de prietenie pe care o are cu familia lui Pepe si cu Mihai Mitoseru, dar a marturisit si ca multi oameni au dezamagit-o.

“Mi-am dorit o familie mare, am una care este de sange si alta care nu este de sange. Ma refer la familia Pascu, la familia lui Pepe, parinti, frati, veri. Ei sunt o familie foarte mare si pentru mine ei sunt familia mea. Eu cred foarte mult in prietenie, am avut ca toata lumea prieteni si dezamagiri. Cand spun dezamagiri, oamenii spun ca nu trebuie sa ai asteptari. Cred ca e inuman sa nu ai asteptari.

De exemplu, Mihai Mitoseru mi-e prieten din clasa 1, e o viata de om, eu am fost alaturi de el si el la fel. Iubesc sa am prieteni, le fac surprize, placeri, ii ajut, fara sa astept nimic mai mult decat respect. Eu nu am obiceiul sa port ranchiuna, imi place sa iert, consider ca este si cea mai mare pedeapsa iertandu-i, fara a fi falsa.
loading...
Sunt putine persoane pe care nu le-am iertat pentru ca cred ca nu si-au dorit. Sunt prieteni care au stat langa bine cand au avut nevoie, le-am dat idei de afaceri, i-am ajutat, ii duceam la vile la mare, le-am facut relatii. Au profitat si cand nu au mai avut nevoie au disparut. Au facut foarte multi bani si care, la un moment dat, au disparut din viata mea. Lucrul acesta l-am vazut cel mai bine la nunta, au lipsit multi oameni, altii mi-au trimis bani prin altii, jignindu-ma. Unii dintre ei nu ma mai saluta desi au dormit cu mine in aceeasi casa si au mancat din aceeasi farfurie”, a spus Oana Roman.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro