Premiere cinematografice in saptamana 10-16 noiembrie 2017

Este cel mai bogat weekend cinematografic al sfarsitului de an, cu sapte filme noi lansate pe ecrane. Batalia cea mare pentru primul loc in box office pare a se da intre o comedie de Craciun si o animatie, dar numarul mare de premiere garanteaza si o diversitate semnificativa a genurilor disponibile. Iata mai jos recomandarile noastre.

Daddy’s Home 2
Criticii americani s-au grabit sa desfiinteze acest sequel cu Will Ferrell si Mark Wahlberg, dar lucrurile nu stau chiar asa rau: da, personajele sunt adesea enervante si multe dintre glume par reciclate, dar comedia lui Sean Anders reuseste cumva sa celebreze spiritul bunei intelegeri in familie.

Nu ne-am asteptat ca sezonul comediilor de Craciun sa inceapa atat de devreme, dar iata ca Brad (Ferrell) si Dusty (Wahlberg) au parte de provocari nebanuite atunci cand in viata lor si asa complicata isi fac aparitia tatii interpretati de Mel Gibson si John Lithgow.

Gnome Alone
In ultima vreme oferta cinematografelor pentru cei mai mici spectatori este tot mai bogata, iar din ea face parte si Gnome Alone, o animatie despre o adolescenta, Chloe, care se muta impreuna cu mama ei intr-o noua casa.

loading...
Spre marea ei surpriza, aici locuiesc si pitici de gradina care isi tin existenta ascunsa oamenilor, dar care se vor trezi nevoiti sa ii ceara ajutorul lui Chloe atunci cand lumea noastra este invadata de creaturi dintr-o alta lume. O animatie colorata si in stare sa-i invete pe prichindei ca, oricat de mare ar fi diferentele dintre noi, comunicarea este intotdeauna posibila.

Leatherface: Ucigasul fara chip
Pentru cei care nu au celebrat cum se cuvine Halloween-ul la cinema (desi posibilitatile nu au lipsit), iata ca se lanseaza Leatherface, al optulea film din franciza Texas Chainsaw Massacre si prequel la filmul original din 1974. Reintalnim odioasa familie Sawyer si urmarim inca din prima scena cum mezinul familiei, Jedidah, primeste cadou de ziua lui o drujba. Treptat, pustiul se va transforma, dupa experiente sangeroase, in vestitul Leatherface. Din distributie fac parte Stephen Dorff si Lili Taylor.

Aniversarea
Intr-o toamna cu atatea premiere romanesti, filmul romanesc al saptamanii este Aniversarea, cel mai recent lungmetraj regizat de Dan Chisu. Intram in casa familiei Maligan, unde membrii familiei si rubedenii se pregatesc de petrecere, pentru ca e aniversarea patriarhului Radu Maligan (Mircea Albulescu), ajuns la 94 de ani. Gazdele si invitatii vor vorbi despre politica si religie, despre trecut si viitor, in acest film pe care noi il consideram un ramas-bun comunismului. Asemanarile cu Sieranevada sunt evidente, dar Chisu alege sa mearga in alte directii cu filmul sau.


sursa: cinemagia.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Novac Micolic

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro