Scandal intre mama Denisei si iubitul acesteia! Femeia este revoltata

Se pare ca mama Denisei nu prea il are la suflet pe iubitul regretatei sale fiice, Denisa, si nu se fereste sa arate acest lucru. Femeia este revoltata de faptul ca ginerele ei i-a dat cheile de la apartamentul cantaretei pentru a locui acolo, pana va pleca la Barcelona, acolo un locuieste.

“Mama cantaretei nu vede cu ochi buni faptul ca ginerele ei i-ar fi dat baiatului cheile apartamentului din Berceni in care a locuit artista! “De ce s-a instalat barbatul asta in casa fiicei mele”, a tot spus ea prin Stefanesti, semn ca nu i-a cazut bine faptul ca Florin va sta acola pana cand va pleca la Barcelona, oras unde isi are de fapt domiciliul si afacerile”, au dezvaluit pentru wowbiz.ro, persoane din preajma familiei manelistei.

Denisa a murit dupa cinci luni de lupta infernala cu boala, lasand in urma ei o familie dezbinata, care nu s-a putut reuni nici macar pentru a-i cinsti memoria. Parastasul de 40 de zile al vedetei s-a rezumat la o coliva si doua lumanari purtate intr-un cos spre biserica de bunica acesteia. Batrana a fost dusa la lacasul sfant de tatal Denisei, care a lasat-o sa faca cele cuviincioase si apoi a plecat acasa.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro