Alexandru Arsinel, in lacrimi, la Teo

Alexandru Arsinel a inceput sa planga astazi, la Teo Show, cand a vorbit despre Stela Popescu. Recent, actorul a fost nevoit sa plece in Spania, la primul spectacol fara partenera sa de scena de-o viata!

„Stela a facut parte, in mod firesc, din viata mea, din familia mea. Eram ca soarecele si pisica, ne mai ciondaneam… Acum cateva zile eram undeva si ma tot uitam dupa ea. O asteptam sa vina. Ma tot intrebam: ‘oare nu mai intra?’ Teatrul trebuie sa mearga mai departe, va merge mai departe!

Eram in Valencia, am intrat pe scena, am spus un monolog, am facut o iesire falsa, m-am intors si mi-am adus aminte ce trebuia sa spun: Stela Popescu! Mi-am dat seama ca nu mai am cum sa o prezint pe Stela niciodata”, a spus Alexandru Arsinel, cu ochii in lacrimi, la Teo Show.

Stela Popescu se simtea mai obosita in ultima perioada. „Se simtea mai obosita, se mobiliza foarte mult la scena, facea un lucru pe care nu l-am vazut de multe ori: a cerut un scaun in culise.
loading...
Altadata era ca un vartej, venea repede, pleca val-vartej. S-a plans ca o lasa picioare! A facut-o discret, nu se plangea niciodata ea! Ea mereu cauta sa faca de toate, era cautata de toata lumea”, a mai declarat actorul.

„Cuplul nostru nu avea cum sa reziste daca nu ne cream noi in jurul nostru o platosa de aparare! Au fost multe incercari de destabilizare, mai ales dupa Revolutie! Nu ma gandeam niciodata ca o sa traiesc sa o vad pe Stela murind”, a mai spus partenerul de scena de-o viata al Stelei Popescu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro