Alexandru Arsinel, moment dureros pe scena dupa moartea Stelei Popescu!

Alexandru Arsinel este daramat dupa moartea partenerei lui de scena, Stela Popescu. Actorul a sustinut zilele trecute un spectacol la Valencia, iar ce i s-a intamplat pe scena l-a lasat cu sufletul pustiit de durere.

Alexandru Arsinel nu a anulat spectacolele dupa moartea Stelei Popescu, iar zilele trecute, inca afectat de disparitia acestuia, a avut parte de un moment cu adevarat dureros chiar pe scena, in fata spectatorilor. Actorul si-a jucat numarul, a dat sa iasa de pe scena, asa cum facea de obicei, si apoi… s-a intors sa o prezinte pe Stela Popescu, moment in care a constientizat ca buna lui prietena nu mai e.

”Acum cateva zile eram undeva si tot asteptam sa vina, ma uitam dupa ea. Mi s-a intamplat la Valencia, in turneul asta scurt, am intrat sa-mi fac calupul si am spus un monolog, am facut o iesire falsa, m-am intors si mi-am adus aminte ce urma sa spun intodeauna: Stela Popescu, sa o anunt. Mi-am dat seama ca nu o mai pot anunta, ca nu mai am cum sa o prezint pe Stela. Cuplul nostru nu avea cum sa reziste daca nu ne cream noi in jurul nostru o platosa de aparare. Au fost multe incercari de destabilizare, mai ales dupa Revolutie. Nu ma gandeam niciodata ca o sa traiesc s-o vad pe Stela murind”, a spus Alexandru Arsinel pentru wowbiz.ro.
loading...

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro