Alexandru Arsinel a plecat din spital!

Actorul Alexandru Arsinel a ajuns astazi de urgenta la Spitalul Universitar din Bucuresti, acuzand dureri toracice. Actorul a fost dus la spital de catre familie.

Alexandru Arsinel le-a dat emotii puternice, astazi, celor care il indragesc, dupa ce s-a aflat ca a fost dus de urgenta la spital.

Actorul acuza dureri toracice si o stare de slabiciune, motiv pentru care, cei din familia sa au decis ca este mai bine sa fie vazut de un specialist. Episodul are loc la aproape 3 saptamani de la moartea Stelei Popescu, colega sa de scena, astfel incat vestea a fost primita de toata lumea cu multa ingrijorare.

Iata insa ca, dupa cateva ore petrecute la spital, Alexandru Arsinel se simte mai bine, iar medicii i-au permis sa plece acasa.

loading...
“Sunt mai bine. Mi-am luat ramas bun de la copii, ca au venit sa ma vada. Sunt acasa, da, nu mai sunt in spital. Am avut 2-3 saptamani foarte grele, perioada grea care nu putea sa nu lase urme”, a declarat Alexandru Arsinel.

In trecut, Alexandru Arsinel s-a confruntat cu mai multe probleme de sanatate grave si a suferit un transplant de rinichi.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro