Alina, victima de la metrou, este inmormantata astazi in rochie de mireasa!

Alina, tanara care si-a pierdut viata marti seara, la statia de metrou Dristor, lasa in urma multa durere. Cel mai afectati sunt membrii familiei si in special tanarul care urma sa ii devina sot.

UPDATE: Mama Alinei este in stare de soc! Pe ultimul drum al fetei toata lumea o plange. „Printesa mea, ce ma fac eu fara tine? Alina, unde te-ai dus? Fata mea…”, o jeleste mama ei, potrivit jurnalistilor de la Cancan.ro.

„Nepoata mea, unde te duci tu! In loc sa venim la nunta, noi am venit la inmormantare”, spune, la capataiul Alinei Ciucu, unchiul tinerei.

Traia o poveste de dragoste foarte frumoasa, exact cum isi dorea. Si din zambetul afisat si din fastacelile adolescentine, mi-am dat seama ca este foarte indragostita. Nu era casatorita, dar locuia cu el. Traia o poveste de dragoste pe care si-a dorea pentru ca ea era foarte romantica”, a declarat, pentru Stirile Kanal D, prietena ei, Georgiana Spinu.

loading...
„Era foarte charismatica si plina de viata, era foarte activa, constiincioasa, nu lipsea de la cursuri. Ea nu prea se plangea. Dar ne-a povestit dupa ce ne-am imprietenit ne-a spus ca are o situatie mai delicata”, a adaugat cantareata de muzica populara Georgiana Spinu.

„Am inlemnit, toti suntem socati”, a mai spus Georgiana.

Astazi, Alina Ciucu, victima criminalei de la metrou, va fi condusa pe ultimul drum. Ea a fost imbracata in rochie de mireasa, iar familia a ales ca fata sa isi doarma somnul de veci intr-un sicriu alb.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro