Asa arata declaratia de avere a fetei Stelei Popescu!

Averea Stelei Popescu va fi mostenita de Doina Maximilian, fata ei adoptiva.

Marea actrita Stela Popescu, care a incetat joi din viata, la 81 de ani, nu a avut copii, dar a infiat o nepoata impreuna cu sotul ei, Puiu Maximilian, care a murit in 1998. „Noi nu am vrut sa avem copii, dar am infiat o nepoata de-a sotului meu, Doina Maximilian. Avem si o nepoata de la ea, Stanca Radu, care este o tanara actrita foarte talentata”, marturisea mandra Stela Popescu.

De altfel, toata averea artistei ii va ramane Doinei, care in 2015 era conferentiar universitar doctor la UNATC – Facultatea de Film, prilej cu care isi depusese declaratia de avere.

In actul oficial, Doina a mentionat ca are un apartament de 116 metri patrati, dobandit prin succesiune de la Stela Popescu, in 2001, precum si alte doua apartamente, unul obtinut prin succesiune, altul prin adjudecare.

loading...
La nivel salarial, Doina – mult timp implicata intr-o relatie cu actorul Radu Gheorghe, cu care o are pe Stanca – raportase un castig lunar de 4758 de lei. Pe langa un hectar de teren detinut in Teleorman, fata Stelei Popescu a fost creditata de presa si ca ar fi mostenit un bloc cu trei etaje din centrul Capitalei, evaluat la 500000 de euro si ridicat de marea actrita, dar aceasta informatie nu apare in declaratia de avere a Doinei si nici nu a fost confirmata oficial.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro