Ce spune Oana Roman despre serviciul sotului ei!

Dupa ce au ajuns la un consens si au reparat problemele aparute in mariaj, Oana Roman si Marius Elisei s-au axat pe dificultatile financiare! Magazinul de haine detinut de fiica fostului premier al Romaniei a intrat in faliment, asa ca Oana si-a gasit un job de PR, cum spune ea pe Facebook, in timp ce Marius s-a angajat ca sofer, la o florarie.

“Marius este foarte incantat, foarte fericit si ii place foarte tare ca lucreaza cu oameni tineri, de varsta lui!

Se simte in largul lui acolo si de aceea, pot sa spun, cu mana pe inima, ca este multumit, chiar incantat! Pe de alta parte, sotul meu este fericit si pentru ca lucreaza cu flori, fiindca, Doamne, ce poate fi mai frumos decat atat? Sa stai inconjurat de flori toata ziua! Intotdeauna imi aduce cate un buchet spectaculos, cate o floare interesanta, mai mult, ii ofera un trandafir sau altceva Isabelei, fiica noastra! Este frumos din partea lui, intrucat trebuie si ea sa primeasca daruri, fiindca nu sunt numai eu femeie in casa!”, a declarat Oana Roman.
loading...
Marius Elisei are o responsabilitate mare, tinand cont de faptul ca el si Oana au declarat in nenumarate randuri ca stau prost cu banii, iar cresterea micutei Izabela necesita o stabilitate financiara. „A lucrat intr-un loc cateva luni si nu a reusit sa ajunga… e chimie sau nu e. Acum lucreaza la o firma care se ocupa cu flori si care au vreo sase locatii in Bucuresti. Cea mai frumoasa florarie din Bucuresti. El se ocupa de toate locatiile astea, sa fie marfa, sa fie vanzari, sa fie bine peste tot. Nu vine cu flori la mine acasa. Lucreaza acolo de trei saptamani si inca nu mi-a adus nicio floare”, povestea recent Oana Roman.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro