Cele mai emotionante imagini cu Adriana Iliescu si fetita sa!

Fantastic! Cine si-ar fi imaginat in urma cu zece ani, cand Adriana Iliescu devenea cea mai varstnica mama din lume, ca micuta sa va creste si va deveni ajutorul sau in toate?

Ei bine, paparazii va prezinta azi o serie de fotografii de senzatie in care apar cele doua, impreuna, la cumparaturi.

Cele doua ies din supermarket si isi aranjeaza cumparaturile in sacoseTabloul surprins este unul de-a dreptul impresionant si oglindeste perfect stilul de viata si tabieturile fostei profesoare si ale fiicei sale, Eliza. Ajunsa la venerabila varsta de 77 de ani, Adriana Iliescu pare o bunicuta garbovita de poveri si greutatile vietii, care merge la cumparaturi insotita de nepotica sa.

Numai ca, in realitate, “nepotica” ii este fiica si a ajuns intre timp sa ii fie sprijin si ajutor la batraneti.

loading...
Cele doua locuiesc intr-un bloc din cartierul Drumul Taberei din Bucuresti, iar sambata seara, pe racoare, au iesit impreuna la cumparaturi ca sa faca aprovizionarea pentru casa. Daca stam sa analizam imaginile si fotografiile, se pare ca, in familie, fiecare isi cunoaste foarte bine rolul si ceea ce are de facut.Eliza poarta o pereche de pantalonasi scurti si o bluzita si duce in brate o sticla de sucMarfa de pe raft este aleasa de mama, iar produsele sunt puse in cos de Eliza. La plecare, toate cele cumparate sunt impartite in mod egal si puse in sacose, care, ulterior, sunt carate cu bratele de catre cele doua.
Cea mica duce in brate sacosa mai greaDar, de departe, cel mai socant detaliu care iti atrage atentia si iti sare in ochi este imaginea alaturata a celor doua, mama si fiica, nascute la o diferenta de 66 de ani si 320 de zile. Adriana Iliescu imbatraneste si se garboveste de spate, in timp ce fiica sa, Eliza, a crescut, s-a inaltat si devine de la o zi la alta o micuta domnisoara a caror trasaturi dezvaluie inca de pe acum cat de frumoasa o sa fie aceasta cand va atinge varsta majoratului.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro