Criminala de la metrou, arestare cu scandal

Magdalena Serban, criminala de la metrou care a socat o tara intreaga, a starnit multa indignare si printre femeile aflate in aerstul Politiei Capitalei.

A fost dispus un mandat de arestare pentru 30 de zile a fost emis pe numele Magdalenei Serban dupa ce aceasta a omorat-o pe Alina Ciucu, impingand-o in fata metroului, in statia Dristor 1.

Initial, Magdalena Serban a fost bagat in celula cu alte femei, dar acestea au protestat fata de prezenta acesteia, iar conducerea arestului a trebuit sa ia masuri. Magdalena Serban a fost mutata singura intr-o alta celula, potrivit Romania TV. Criminala de la metrou a fost mutata intr-o celula unde sta singura, dupa revolta femeilor aflate in arestul politiei.
loading...
Magdalena Serban a fost prinsa la cateva ore dupa ce a ucis-o pe Alina Ciucu, o tanara de 25 de ani care se intorcea de la munca in seara fatidica. Femeia a pandit-o la metrou, in statia Dristor 1 si a impins-o cu putere pe sine. Inainte de o omori pe Alina, Magdalena Serban a mai incercat sa o arunce in fata metroului pe o alta tanara, dar nu a reusit.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro