Cum se ”vindeca” Catrinel Sandu dupa divort!

Catrinel Sandu a surprins pe toata lumea atunci cand a anuntat ca ea si sotul ei, tenismenul Gabriel Trifu, au decis sa porneasca pe drumuri separate, insa in cinstea unui nou inceput, vedeta a luat o decizie drastica si anume si-a marit artificial sanii.

„Fiecare sfarsit de an este o ocazie pentru a face un bilant. Pentru mine este mult mai important de atat. Este inchierea unui capitol important din viata mea. Dupa o separare de mai bine de un an de zile, eu si Gabi am hotarat sa mergem pe drumuri separate. Bineinteles ca vom ramane in relatii bune si vom face totul, in continuare, pentru cresterea si educarea fetelor noastre. Un astfle de moment nu este niciodata usor, asadar, va rog sa ne respectati intimitatea si decizia de a nu discuta mai mult pe aceasta tema. Va doresc un an nou minunat si plin de realizari”, a marturisit Catrinel, pe reteaua de socializare.

In urma cu cateva luni, insa, ea a decis sa-si mareasca sanii si a vorbit despre acest lucru, insa nimeni nu se gandea ca in spatele deciziei drastice se ascunde un esec in plan sentimental. Chiar ea a dezvaluit vineri seara ca ea si sotul ei s-au despartit in urma cu aproape un an de zile.
loading...
”Mama Natura a fost buna cu mine, insa in ultima vreme am slabit, motiv pentru care am decis sa-mi fac aceasta modificare. Am putina teama de operatie, insa l-am ales pe cel mai bun medic, pe Vitalie Stan, asa ca imi trece”, spunea Catrinel pentru Click!, inainte de interventie.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro