Detalii cutremuratoare din ancheta crimei de la metrou!

Noi detalii cutremuratoare ies la iveala in cazul crimei de la Dristor 1! Un reprezentant al politistilor sustine ca greseala facuta de cei de la 112 au costat-o pe Alina Ciucu viata.

Liderul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual din Romania, Dumitru Coarna, sustine ca cei de la 112 au incalcat procedura atunci cand l-au redirectionat pe tatal primei victimei a Magdalenei Serban sa mearga personal la politie. Coarna sustine ca tatal Alexandrei a relatat precis demersul facut de el si fiica lui, iar cei care au incalcat procedura au fost cei de la 112.

”Cei de la 112 au gresit si au incalcat procedura. Tatal primei fete este un tip corect si a relatat foarte bine si foarte explicit tot ceea ce s-a intamplat. 15.46, apel 112. Cel de la STS nu anunta politia, ci il indruma pe el sa mearga personal catre politie.
loading...
Ajunge la 17.15 – un singur politist in zona respectiva care practic audia sau primea o plangere despre o posibila tentativa de furt, talharie sau chiar o infractiune consumata. Nu s-a respectat procedura, in opinia mea, pe acel apel 112″, a declarat liderul Sindicatului National al Politistilor si Personalului Contractual din Romania, Dumitru Coarna, potrivit evz.ro

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro